Veelgestelde Vragen

Hoe vraag ik taxaties in Eindhoven aan?

Bij ons kunt u zeer eenvoudig een taxaties in Eindhoven aanvragen. U gaat naar onze website en klikt op de pagina ‘Taxatie aanvragen’. Daarna hoeft u enkel nog het formulier in te vullen en op te sturen. Vervolgens hoeft u niets meer te doen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met opnemen.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn taxatie aanvraag?

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Dit doen wij altijd binnen 24 uur na het versturen van uw aanvraagformulier.

Na hoelang ontvang ik het Taxatierapport?

Binnen vijf werkdagen na de taxatie kunt u een taxatierapport verwachten. Dit kunnen wij mogelijk maken doordat onze taxateurs vele jaren ervaring hebben en volledig gespecialiseerd zijn in het taxeren.

Wat is de werkwijze van de Taxateurs?

Op het moment dat u via onze website een aanvraag indient krijgt u binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraagformulier contact met ons. U zult contact krijgen met één van onze erkende taxateurs. U maakt vervolgens een afspraak met de taxateur om uw woning te laten taxeren. Op het taxatiemoment zult u zelf aanwezig moeten zijn om de taxateur binnen te laten. Het taxatierapport kunt u vervolgens binnen 5 dagen tegemoet zien.

Hoeveel geld ben ik kwijt van een taxatie?

De all-in taxatie kost bij TaxatieEindhoven.nl €250,- en de NWWI gevalideerde taxatie kost €399. Beide prijzen zijn inclusief btw en extra kosten. Op deze manier weet u van tevoren exact hoeveel u kwijt bent.

Waar staat NWWI voor?

NWWI staat voor Nederlandse woning waarde instituut en is een keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI keurmerk heeft duidelijke criteria voor een goede taxatie. Kwaliteit is voor Taxatie Eindhoven één van de belangrijkste speerpunten. Daarom houden wij ons enkel bezig met kwalitatieve NWWI taxaties.

Waarom hanteert Taxatie Eindhoven deze tarieven?

De prijzen die veel taxateurs op de website tonen zijn niet altijd de All-In prijzen. De meest basis prijs wordt genoemd om u te lokken om vervolgens meerdere “extra kosten” in rekening te brengen. Wij houden van transparantie en daarom tonen wij u één prijs en dat is de All-In prijs. Daarnaast “koopt” u 40 jaar aan ervaring, waardoor u gegarandeerd een kwalitatief taxatierapport in ontvangst mag nemen na onze taxatie.

Voor meer informatie over Taxatie in Eindhoven kunt u terecht op onze Taxatie Informatie pagina.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Toevoegingen of opmerkingen:*