NWWI Taxatie Eindhoven

Voor het kopen van een woning en het aanvragen van uw nieuwe hypotheek is een taxatie vaak een vereiste. Uw bank gebruikt die taxatierapport om te beoordelen of er een hypotheek verstrekt kan worden. U kunt om diverse redenen een NWWI taxatie laten uitvoeren. Zie hier enkele vaak voorkomende voorbeelden:

 • Het wijzigen van uw huidige hypotheek
 • Financiële afwikkeling scheiding
 • Het behalen van een voordeel bij het kopen en verkopen van een huis
 • Belastingzaken (successierechten bij een nalatenschap)
 • Verweer WOZ-aanslag

NWWI Taxatie

Taxatie Eindhoven biedt ieder soort taxatie aan. Taxatie Eindhoven is gecertificeerd en beëdigd Register Makelaar-Taxateur (RMT). Ook zijn wij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en geregistreerd bij VastgoedCert. Hiernaast hanteren wij onze unieke Taxatie Garantie, waarbij al onze rapporten gegarandeerd worden erkend door alle banken en andere financiële instellingen. Wanneer u uw rapport laat opmaken bij Taxatie Eindhoven dan weet u dat het goed zit.

Vraag het rapport NWWI Taxatie Eindhoven nu aan.
Tip: De kosten van een taxatie voor aankoop van uw woning zijn fiscaal aftrekbaar! Taxatie Eindhoven hanteert een gelijke prijs ongeacht de waarde van de woning.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut

Het Nederlands Woning Waarde Instituut ziet er op toe dat de rapporten van woning Taxaties die hier onder vallen voldoen aan een hoogstaande kwaliteit. Het NWWI hanteert strikte richtlijnen om de kwaliteit van de rapporten aan de hoogste eisen te laten voldoen. Voor een inschrijving dient een taxateur ingeschreven te staan bij minstens een brancheorganisatie, een kwaliteitsregister, aantoonbare permanente educatie en uiteraard een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Enkel betrouwbare en transparante taxateurs komen in aanmerking voor het NWWI.

Vragen over NWWI?

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*