Taxatie Garantie

Het leveren van kwaliteit vinden wij bij Taxatie Eindhoven één van de belangrijkste dingen die er zijn. Om deze reden geven wij op al onze taxatierapporten een Taxatie Garantie. De volgende punten vallen binnen onze Taxatie Garantie:

Garantie op gecertificeerde taxateurs

Wij geven er garantie op dat bij Taxatie Eindhoven enkel taxateurs rondlopen die gecertificeerd zijn in de registers van VastgoedCert of SCVM. Verder zijn de taxateurs van Taxatie Eindhoven allemaal aangesloten bij één van de brancheorganisaties: NVM, VBO, RVT of LMV. Uiteraard zijn onze taxateurs volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in Eindhoven en de woonmarktomstandigheden.

Garantie op gebiedsexpertise

Door jarenlange werkervaring in Eindhoven hebben alle taxateurs van Taxatie Eindhoven een zeer goede kennis van de Eindhovense woningmarkt. Daarnaast zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Garantie op eisen taxatierapport (CHF)

Wij zien er altijd streng op toe dat onze taxatierapporten voldoen aan de eisen van het laatste model taxatierapport financiering woonruimte van het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF). Dit doen wij omdat wij kwaliteit altijd erg belangrijk vinden.

Garantie op erkenning

Wanneer u een Taxatierapport laat schrijven door Taxatie Eindhoven dan wordt dat altijd door een bank of hypotheekverstrekker erkent. Wanneer het voorkomt dat uw taxatierapport toch niet wordt erkent dan kunt u het desbetreffende object door ons kosteloos opnieuw laten taxeren.

Garantie op snelheid

 • Binnen 24 uur na de aanvraag van uw taxatie garanderen wij u dat er telefonisch contact met uw wordt opgenomen.
 • Direct nadat u uw aanvraag heeft gedaan wordt door ons een taxateur in de regio gecontacteerd. Deze neemt vervolgens contact op met u en/of de verkopende partij.
 • U kunt het taxatierapport vervolgens verwachten binnen 5 dagen na de taxatie.

Kortom

Het komt er dus op neer dat u met een gerust hart een object bij Taxatie Eindhoven kunt laten taxeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over of het taxatierapport wel of niet door hypotheekverstrekkers en banken wordt erkend. Wanneer het taxatierapport in een enkel geval toch niet wordt erkend kunt u er vanuit gaan dat u gratis een nieuwe taxatie krijgt.

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Toevoegingen of opmerkingen:*